Menu

Телевизионно студио “Шоуто на Слави” в телевизия bTV – София

Студиото е изградено като композиция от няколко елемента, обединени от един център. Анфиладата удължава и превръща в церемония пътя на госта до срещата с публиката. Пресилената перспектива на намаляващите отвори на рамките, променящите им се цветове, създават силен акцент върху влизащия в студиото гост. Мястото на водещия е мащабирано от обемна рамка – знак за стая, отворена към публиката . Мястото на бенда е подчертано с деформиран, пространствен елемент, знак за сценичен театрален портал и “изчистени”, футуристични нотни стойки. Всички тези елементи са свързани от пространството на балета, което е основната зона за телевизионните камери. Светлините на “нощния град”, използвани за фон на цялото студио му придават допълнителен колорит и атрактивност.

 

категория:   интериори, Портфолио